Muuz Translations
Ammattimainen kielipalvelujen tarjoaja

Sitoutuminen. Tiimityö. Ammattitaito.

Olemme nopeasti kasvava virolainen käännöstoimisto. Nuorena ja dynaamisena yrityksenä keskitymme innovatiivisiin työtapoihin ja tarjoamme laadukkaita käännöspalveluita asiakkaillemme ympäri maailmaa. Varmistamme uusimmalla teknologialla ja maailmanlaajuisella toiminnalla tarjoavamme sopivia kieliratkaisuja asiakkaidemme kasvaviin käännöstarpeisiin ja autamme heitä pääsemään uusille markkina-alueille ja vahvistamaan yrityksensä kansainvälisyyttä.

Yrityksemme vahvat arvot ja etiikka muodostavat palvelujemme selkärangan. Arvojemme ansiosta olemme sellaisia kuin olemme, ja ne auttavat meitä pääsemään tavoitteisiimme. Olemme luoneet yrityskulttuurin, joka arvostaa ihmisiä ja ammattitaitoa.

Commitment and trustworthy translation service
Sitoutuminen

Välitämme asiakkaistamme. Asiakkaidemme menestys on meille kaikki kaikessa. Haluamme heidän kasvavan ja menestyvän uusilla alueilla. Haluamme heidän vahvistuvan ja edistyvän. Teemme kaikkemme ollaksemme luotettava liikekumppani: näin asiakkaat voivat tukeutua meihin edistäessään maailmanlaajuista liiketoimintaansa.

Great team of professional translators
Tiimityö

Välitämme tiimistämme ja ihmisistä, joiden kanssa teemme töitä. Tuemme toisiamme ja tuomme yhteen yli 500 kieliasiantuntijaa ja kääntäjää, joilla on yhteinen palo kääntämistä kohtaan ja jotka ovat intohimoisia asiantuntijoita omalla alallaan. He ovat aina valmiita oppimaan ja syventämään tietämystään.

Professional translation agency Ammattitaito

Välitämme työstämme ja olemme omistautuneita hiomaan kääntämisen taiteen huippuunsa joka päivä, sillä me uskomme vakaasti, että ammattimainen käännös on paras työkalu muun maailman kanssa viestimiseen. Olemme sitoutuneita elinikäiseen oppimiseen ja itsemme kehittämiseen.

Miksi valita meidän kielipalvelumme?

Kun etsit täydellistä kielipalvelujen tarjoajaa, mitä ominaisuuksia haet? Seuraavassa on 9 tärkeintä syytä valita meidän kielipalvelumme, joita tarjoavat ammattitaitoiset kieliasiantuntijat.

Ammattimaiset kielipalvelut

Laadukkaita, tarkkoja ja nopeita käännöksiä

Laatu on avainasemassa

Laadukkaiden käännöspalvelujen tarjoaminen on tiimimme jokaisen jäsenen henkilökohtainen tavoite. Tiimimme vahvuus perustuu vuosien kokemukseen käännösalalta, korkeatasoiseen asiantuntemukseen useilta eri aloilta, luontaiseen pikkutarkkuuteen sekä pitelemättömään uteliaisuuteen.

 • Tunnemme aihealueen
 • Käännämme huolellisesti
 • Tarkistamme – ja tarkistamme vielä kerran
 • Viimeistelemme virheettömäksi

 

Suurin tavoitteemme – virheettömyys

Laatupolitiikkamme tavoitteena on tarjota asiakkaille laadukkaita käännöspalveluja ja nähdä heidän menestyvän tavoitellessaan kansainvälistä kohdeyleisöään. Saavutamme laatutavoitteet mahtavien kieliasiantuntijoiden, tiukkojen käännösprosessien työnkulkujen ja elinikäisen oppimisen ansiosta.

Laadukkaita käännöspalveluja

Räätälöityjä kieliratkaisuja

Mukautetut ratkaisut

Ymmärrämme, että käännöspalvelut ovat osa suurempaa prosessia, ja tarjoamme siksi asiakkaiden tarpeisiin mukautettuja ratkaisuja. Olivatpa kyseessä juridiset käännökset, käyttöohjeiden tekniset käännökset tai verkkosivujen käännökset 15 eri kielelle, tarjoamme yksilöllisiä palveluja, jotka täyttävät ja ylittävät asiakkaiden odotukset. Tarjoamme käännös-, tekstitys- ja mikrojulkaisupalveluja. Asiakkaat voivat siis tuottaa sisältöä moniin eri medioihin. Innovatiivinen ajattelutapamme ja teknologioiden käyttömme vähentää monikielisen sisällöntuotannon kustannuksia. Omistautunut tiimimme varmistaa erinomaisen asiakaspalvelun ja toimituksen ajoissa.

Käännösprosessi

Työnkulkumme sisältää seuraavat vaiheet:

 • tekstiesi ja tarpeidesi ymmärtäminen
 • tekstiesi analysointi käännösmuistiohjelmalla
 • tarjouksen laatiminen
 • tekijöiden valitseminen
 • käännösmuistien ja termitietokantojen käyttö
 • kääntäminen ja oikoluku
 • laadunvarmistusmenettelyt
 • käännöksesi toimittaminen ajoissa
 • seuranta ja palaute

Käännösprosessi


Tarvitsetko tarjouksen? Se käy helposti, toimi näin:

50+ languages

1
Valitse kielet

Translation of various documents

2
Lisää käännettävä asiakirja tai ilmoita sanamäärä

Translations according to your requirements

3
Lisää tietoja pyynnöstäsi (valinnaista) – aihealue, toivomasi toimituspäivä, tiedostomuoto tai muuta tärkeää tietoa

Contact information

4
Täytä yhteystietosi

Receive fast quote for translation services

5
Saat tarjouksemme mahdollisimman pianPyydä tarjous