Alan kokemus
Etsitkö ammattimaista käännöspalvelujen tarjoajaa alallesi?
Lue tarjonnastamme!

Asiantuntevat käännöspalvelut omalle alallesi

Tarjoamme laadukkaita käännöspalveluja eri aloille. Koska meillä on kansainvälinen verkosto kieliasiantuntijoita, meillä on tarvittavat resurssit kääntää erilaisia asiakirjoja eri aloilta kaupallisista käännöksistä ja markkinointimateriaaleista erikoistuneempiin aihealueisiin, kuten IT-käännöksiin tai juridisiin tai teknisiin käännöksiin. Mitkä tahansa tarpeesi ovatkaan, me huolehdimme niistä.

Valloita maailma kieliasiantuntijoiden avulla

Projektisi koosta ja monimutkaisuudesta riippumatta voit luottaa käännösratkaisuihimme, jotka räätälöidään yrityksesi ja toimialasi tarpeisiin sopiviksi. Kun valloitat maailmaa ja haluat tiellä kohti menestystä levittää viestiäsi kaikkialle, tarvitset luotettavan käännöspalvelujen tarjoajan. Olemme täällä sinua varten ja valmiina uurastamaan menestyksesi eteen. Tiedämme, että laadukas käännös alkaa pätevästä tiimistä – innostuneista projektipäälliköistä ja ennen kaikkea intohimoisista kieliasiantuntijoista, joilla on tarvittava alakohtainen asiantuntemus ja jotka voivat tarjota alan standardit täyttäviä tarkkoja käännöksiä.


Kokemuksemme käsittää seuraavat toimialat

Tekniset käännökset eri aloille Tekniset ja tehdasteolliset käännökset

Tekniset käännöspalvelumme sisältävät käännökset useilla eri aloilla, mukaan lukien rakentaminen, koneet, konetekniikka, teollinen tuotanto, autoteollisuus, elektroniikka ja kulutustavaroiden valmistus.  Teknisen asiantuntemuksemme ansiosta pystymme toimittamaan luotettavia teknisiä käännöksiä.

Lue lisää

Asiantuntevat IT-käännöspalvelut IT- ja ohjelmistokäännökset

Tarjoamme IT-käännöspalveluja erilaisiin projekteihin informaatioteknologian, tietoliikenteen ja ohjelmistojen alalla. Pätevät kääntäjämme kääntävät teknisiä asiakirjoja laitteistotuotteista, ohjelmistojen komentosarjoja, mobiilisovelluksia ja muuta tietoteknistä sisältöä.

Lue lisää

Luovat käännökset markkinointiin ja mainontaan Mainonta- ja markkinointikäännökset

Markkinointiasiakirjojen kääntäminen ei vaadi ainoastaan kielellisiä kykyjä, vaan myös luovia kirjoitustaitoja ja erinomaista kohdekielen ja -yleisön tajua. Markkinointikäännös-palveluihimme kuuluvat esitteiden, mainoslehtisten, lehdistötiedotteiden ja yritysesittelyiden käännökset sekä paljon muuta .

Lue lisää

Täsmällisiä ja luotettavia juridisia käännöspalveluitaJuridiset käännökset

Tarjoamme täsmällisiä ja luotettavia käännöspalveluja juridiikan alalla. Tähän sisältyvät monenlaiset asiakirjat, kuten erilaiset sopimukset, käyttöehdot, tietosuojaselosteet, palvelusopimukset, oikeuden päätökset sekä lisenssit ja luvat.

Lue lisää

Laaja kokemus rahoitusalalta ja syvää tuntemusta rahoitusalan sanastostaRahoitusalan käännökset

Tarvitsit sitten vuosikertomusten, rahastoesitteiden, vakuutusasiakirjojen tai muiden taloudellisten asiakirjojen käännöksiä, kieliasiantuntijamme voivat hoitaa käännöstarpeesi täsmällisesti ja tarjota laadukasta monikielistä sisältöä.

Lue lisää

Ammattimaiset käännökset vähittäismyyntiin ja sähköiseen kaupankäyntiinVähittäis- ja verkkokaupan käännökset

Riippumatta siitä, tarvitsetko käännöspalveluja perinteiseen vähittäiskauppaan tai sähköisen kaupankäynnin verkkoalustalle, vastaamme tarpeeseen ammattimaisesti. Kääntämisen ammattilaiset auttavat sinua pysymään kilpailukykyisenä globaalilla tasolla.

Lue lisää

Tarvitsetko apua käännöksen kanssa?

Keskustele asiantuntevien asiakaspäälliköidemme kanssa, jotta pääset alkuun jo tänään