Tekniset käännökset
Luota teknisten asiakirjojen kääntämisessä ammattilaistiimiimme!


Tekniset käännökset eri aloille

Teknisten tietojen välittäminen tarkasti on äärimmäisen tärkeää teknisillä ja tehdasteollisilla aloilla. Monimutkaisten käsitteiden ja teknisen sisällön välittäminen kansainvälisille asiakkaille käyttöoppaiden ja muiden sisältötyyppien avulla edellyttää päteviä erikoistuneita kieliasiantuntijoita, joilla on syvällinen tuntemus alalta. Käyttöoppaiden ja -ohjeiden, toimintojen kuvausten, käyttöturvallisuustiedotteiden ja vastaavien asiakirjojen tekniset käännökset ovat olennainen osa yritysten tuotevientiä ulkomaille.

Tekniset käännöspalvelut (rakentaminen, koneet, konetekniikka, teollinen tuotanto)

Tekniset käännöspalvelut (autoteollisuus, elektroniikka ja kulutustavaroiden valmistus)

Johdonmukainen tekninen asiakirja-aineisto

Tekniset käännöspalvelumme kattavat useiden eri alojen käännökset, muun muassa rakentaminen, koneet, konetekniikka, teollinen tuotanto, autoteollisuus, elektroniikka ja kulutustavaroiden valmistus. Teknisillä kääntäjillämme on laaja kokemus teknisen sisällön käsittelemisestä ja he ymmärtävät, miten tärkeitä ovat oikea terminologia, johdonmukaisuus ja äärimmäinen tarkkuus.

Täsmällinen erikoiskieli

Teknologian maailma nojaa selkeään ja ytimekkääseen erikoiskieleen. Oikeaoppisen teknisen käännöksen kannalta on erittäin tärkeää käyttää termejä johdonmukaisesti. Kielen taitamisen lisäksi tekniset kääntäjämme tuntevat myös erinomaisesti tietyt tekniset erikoisalat. Kieliasiantuntijamme hallitsevat erilaiset erikoisalat, joihin kuuluvat mm. maatalous, metsätalous, merenkulkuala, kemianteollisuus, kuljetus ja logistiikka. Teknisen asiantuntemuksemme ansiosta pystymme toimittamaan luotettavia teknisiä käännöksiä.

Oikeaoppisen teknisen käännöksen (maatalous, metsätalous, merenkulkuala, kemianteollisuus, kuljetus ja logistiikka)

Teknisten asiakirjojen käännöspalvelut

Asiakirjatyypit

  • käyttöoppaat
  • huolto-oppaat
  • käyttöturvallisuustiedotteet
  • tuotteiden tekniset tiedot
  • tekniset raportit
  • koulutusmateriaalit
  • asennus- ja turvallisuusohjeet
  • ohjelmistokäännökset
  • tarjoukset


Pyydä tarjous

Kattavat ratkaisumme

Käännösteknologia

Käytämme kehittynyttä käännösteknologiaa, minkä ansiosta pystymme tarjoamaan tehokkaan työnkulun teknisissä käännöstarpeissasi. Teknisissä asiakirja-aineistoissa samat rakenteet toistuvat usein ja niitä käytetään uudelleen eri tuotteissa. Käännösmuistiteknologian ansiosta hyödyt myös pitkällä aikavälillä, kun käännöstietokanta päivittyy ja suurenee ajan mittaan.

Erikoisalojen sanastot

Tekniset asiakirjat sisältävät usein toimiala-tai asiakaskohtaista sanastoa, joka on käännettävä johdonmukaisesti samalla tavoin kaikissa asiakirjoissa. Jos sinulla on jo ennestään käännöksiä tai sanastoja, voimme sisällyttää ne projektiesi työnkulkuun. Näin voimme taata, että käännöksissä käytetään haluamaasi sanastoa. Voimme myös luoda uusia termitietokantoja asiakirjojesi pohjalta.

Erilaiset tiedostomuodot

Voimme käsitellä asiakirjasi sen muodosta riippumatta suoraan ja toimittaa käännöksen samassa muodossa. Tarjoamme mikrojulkaisupalveluja (DTP) monille tiedostomuodoille, esimerkiksi InDesign, FrameMaker, Illustrator, PDF ja Publisher. Asiantunteva DTP-tiimimme varmistaa, että käännetyt asiakirjasi näyttävät hyviltä kohdekielestä ja tiedostomuodosta riippumatta.

Mikä saa palvelumme erottumaan

Kustannustehokkuus 

Kehittyneen teknologian avulla voimme rakentaa käännöstietokannan, joka tuo pitkällä aikavälillä säästöjä.

Tekninen asiantuntemus

Teknisillä kääntäjillämme on erinomainen tuntemus tietyistä teknisistä erikoisaloista ja he suoriutuvat monimutkaisestakin sisällöstä.

Terminologia

Sisällytämme alakohtaisen sanaston työnkulkuumme ja takaamme erikoiskielen johdonmukaisuuden kaikissa asiakirjoissa.


Ratkaisumme muille aloille

Tarvitsetko apua käännöksen kanssa?

Keskustele asiantuntevien asiakaspäälliköidemme kanssa, jotta pääset alkuun jo tänään