Tekstityspalvelut
Mukauta videosi kansainväliselle kohdeyleisölle!

 

Tekstitysratkaisut monella kielellä

TV-alan ja interaktiivisen Internet-videosisällön suosio suuren yleisön keskuudessa kasvaa ympäri maailmaa. Miksipä et mukauttaisi videoitasi kansainväliselle kohdeyleisölle ja välittäisi viestiäsi käyttäjäystävällisellä tavalla? 

Luotettavat AV-kääntäjämme auttavat tekstittämään aineistosi ammattimaisesti sen koosta ja monimutkaisuudesta riippumatta. Voimme laatia videoillesi aikakoodattuja käännöksiä, joita voi heti käyttää tekstityksinä helpottamaan videoviestin välittämistä kohdeyleisölle. Voimme myös tehdä tekstityksiä lähes mille tahansa kielelle, jotta videosi ymmärretään juuri siellä päin maailmaa, mihin se on kohdennettu.

Monikieliset tekstityspalvelut

Tekstitysratkaisut monella kielellä

 

Ilmaise itseäsi helposti kohdeyleisölle

Videosisältö ja monikieliset tekstityspalvelut ovat olennainen osa digitaalista markkinointia, sillä yritykset käyttävät yhä enemmän interaktiivisia visuaalisia keinoja viestinnän helpottamiseksi maailmanlaajuisen kohdeyleisön kanssa. Olipa kyseessä markkinointikampanja sosiaalisessa mediassa, uutta tuotetta mainostava video tai koulutuskurssi työntekijöillesi, luotettavilla tekstityspalveluillamme voit puhua helposti yleisöllesi ja varmistaa, että viestisi ymmärretään.

Videoita, joita voimme tekstittää 

  • yritys- ja koulutusvideot
  • dokumentit
  • koulutusmateriaalit
  • myynninedistämisvideot
  • mainokset
  • televisio-ohjelmat

Videosisältö ja monikieliset tekstityspalvelut

Mikä saa palvelumme erottumaan

Kielet

Tarjoamme tekstityspalveluja useimmille Euroopan, Aasian, Lähi-idän ja Afrikan kielille. 
Yli 50 kieltä.

Trusted partner for subtitling services Sitoutuminen

Teemme kaikkemme ollaksemme luotettava liikekumppani: näin asiakkaat voivat tukeutua meihin edistäessään maailmanlaajuista liiketoimintaansa.

High quality subtitling service Laatu

Tarjoamme asiakkaille laadukkaita käännöspalveluita nähdäksemme heidän menestyvän tavoitellessaan kansainvälistä kohdeyleisöään.

Tarvitsetko apua tekstityksissä?

Keskustele asiantuntevien asiakaspäälliköidemme kanssa, jotta pääset alkuun jo tänään