Markkinointikäännökset
Kansainvälistä markkinointistrategiasi kieliratkaisuillamme!


Luovat käännökset markkinointiin ja mainontaan

Markkinointiasiakirjojen kääntäminen ei vaadi ainoastaan kielellisiä kykyjä, vaan myös luovia kirjoitustaitoja ja erinomaista kohdekielen ja -yleisön tajua. Tuotteiden markkinoinnissa ja mainostamisessa on erittäin käyttää juuri oikeita sanoja. Kieliasiantuntijoillamme on vuosien kokemus eri aloilta, eli oli kyseessä sitten lehdistötiedote teollisuusyritykselle tai tuote-esite elintarvikealalle, lupaamme toimittaa vetoavan ja kulttuuriin sopivan markkinointikäännöksen.

Vetoavan ja kulttuuriin sopivan markkinointikäännökset

Verkkosivujen, blogijulkaisujen ja sosiaalisen median kampanjoiden käännökset

 

Digitaalisen markkinoinnin käännöspalvelut

Tarjoamme monimuotoisia digitaalisen markkinoinnin käännöspalveluja kansainvälisille markkinoille pyrkiville yrityksille. Ratkaisumme kattavat verkkosivujen, lehdistötiedotteiden, blogijulkaisujen, sähköpostimarkkinointikampanjoiden ja sosiaalisen median kampanjoiden käännökset. Tiimimme varmistaa, että digitaalinen markkinointisisältösi sopii kohdemarkkinoiden kulttuuriin ja yhteiskuntaan ja välittää markkinointiviestisi eri vivahteet.

Erimuotoisten markkinointiasiakirjojen käännökset

Markkinointikäännöspalveluihimme kuuluvat esitteiden, mainoslehtisten, lehdistötiedotteiden ja yritysesittelyiden käännökset sekä paljon muuta. Käsittelemme asiakirjoja monessa eri muodossa, mm. InDesign, FrameMaker ja Publisher. Käännöspalveluiden lisäksi tarjoamme mikrojulkaisupalveluita (DTP), joten voimme toimittaa tulostusvalmiita esitteitä. Voimme auttaa myös, jos markkinointikampanjasi on ääni- tai videomuodossa. Lue lisää tekstityspalveluistamme.

Lehdistötiedotteiden ja sähköpostimarkkinointikampanjoiden käännökset

Esitteiden, mainoslehtisten, lehdistötiedotteiden ja yritysesittelyiden käännökset

Asiakirjatyypit

  • lehdistötiedotteet

  • mainosten käännökset
  • näyttelymateriaalit
  • esitykset
  • tuote-esittelyt ja -luettelot
  • sosiaalisen median sisällöt
  • verkkosivujen käännökset
  • monikieliset SEO-käännökset


Pyydä tarjous

Kattavat ratkaisumme

Verkkosivujen käännökset

Verkkosivut ja sovellukset ovat keskeisiä yritykselle kuin yritykselle. Niiden kääntäminen yrityksen tarvitsemille strategisille kohdekielille avaa ovet halutuille kansainvälisille markkinoille ja mahdollistaa potentiaalisten asiakkaiden tavoittamisen ulkomailla. Ammattilaisen kääntämä verkkosivu ja sovellus kasvattaa kansainvälisiä liiketoimintamahdollisuuksiasi sekä asiakaskuntaasi ja myyntiäsi.

Mainosten käännökset

Mainosten kääntäminen vaatii suurta tarkkuutta. Mainostekstin on oltava inspiroiva ja huomiota herättävä. Toisella kielellä mainostaminen
vaatii paljon muutakin kuin pelkän käännöksen, se vaatii mainostekstin luomista tuotteesi tarpeiden ja varsinaisen kohdeyleisön erityispiirteiden mukaan. Käännetyn mainoksen sanamuodot voivat poiketa alkuperäisestä.

SEO-käännökset

Laadukkaat lokalisoidut verkkosivut mahdollistavat kansainvälisen asiakaskunnan kasvattamisen. Tiedämme, että asiakkaiden löytäminen sivustolle riippuu muun muassa sivuston näkyvyydestä hakukoneissa. Siksi tarjoamme myös hakukoneoptimoituja (SEO) käännöksiä verkkosivujesi avainsanoista suurimman hyödyn saavuttamiseksi ja verkko-sivuillesi tulevan liikenteen kasvattamiseksi.

Mikä saa palvelumme erottumaan

Intohimoiset tekijät

Tuomme yhteen yli 500 kääntäjän, terminologin ja ammattikielimielisen kyvyt.

Erilaiset tiedostomuodot

Voimme käsitellä asiakirjasi sen muodosta riippumatta suoraan ja toimittaa käännöksen samassa muodossa.

Luovuus

Luovat kääntäjämme tuottavat innoittavia ja kulttuuriin mukautettuja mainostekstejä.


Ratkaisumme muille aloille

Tarvitsetko apua käännöksen kanssa?

Keskustele asiantuntevien asiakaspäälliköidemme kanssa, jotta pääset alkuun jo tänään